News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Grup infracţional, specializat în furturi din locuinţe, destructurat de poliţiştii din Calafat

Grup infracţional, specializat în furturi din locuinţe, destructurat de poliţiştii din Calafat

Opt persoane cu vârste între 15 şi 37 de ani, din Calafat, au fost reţinute, ieri, pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi introduse în arestul IPJ Dolj, fiind acuzate de săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat, comise în perioada 6 ianuarie - 19 ianuarie 2013. Cei în cauză au pătruns prin efracţie pe timp de noapte în două gospodării din Calafat de unde au sustras aparate de sudură, generatoare, drujbe electrice, motoare electrice, pompe submersibile, componente motocultor, cabluri electrice, un capac de cazan din cupru şi obiecte din fier, în valoare totală de circa 8.000 lei.  Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60% şi restituit părţilor vătămate, astăzi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu