News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La AJF Dolj s-a discutat viitorul Ligii a IV-a

La AJF Dolj s-a discutat viitorul Ligii a IV-a


Noua conducere a AJF Dolj, în frunte cu preşedintele Silviu Bogdan, a susţinut, ieri, la sediul forului din ”Gheorghe Doja” întâlnirea cu echipele din Liga a IV-a pentru discutarea problemelor legate de competiţia de frunte a fotbalului doljean. S-a stabilit în primul rând programul competiţional, în privinţa căruia singurele obiecţii au fost legate vreme şi implicit de starea terenurilor. Returul Ligii a IV-a, cu cele 10 etape rămase de jucat, se va relua pe 9 martie, însă va fi precedat de o etapă de Cupa României, competiţie care are 5 runde de disputat până la stabilirea câştigătoarei la nivel judeţean. Campioana Ligii a IV-a va fi comunicată la jumătatea lunii iunie, după încheierea celor 6 etape din play-off, imediat urmând a se disputa şi finala Cupei României – Dolj. De asemenea, s-a discutat posibilitatea schimbării formatului Ligii a IV-a din vară, prin constituirea a două serii de 10 echipe. Au fost prezenţi reprezentanţii tuturor cluburilor din Liga a IV-a, fără excepţie, care s-au putut pune la punct cu strategia noii conduceri, alte actualizări şi informaţii urmând a fi postate şi pe noul site al AJF Dolj, frf-ajf.ro/dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu