News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un incendiu i-a mistuit trei tone de coceni,Piscu Vechi

Un incendiu i-a mistuit trei tone de coceni,Piscu Vechi

Reprezentanţii ISU Dolj au anunţat că, ieri, Detaşamentul Pompieri Calafat în cooperare cu S.V.S.U. Piscu Vechi, a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plante furajere, aparţinând lui Cristian C. din localitatea Piscu Vechi, sat Pisculeţ.
Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta la o şiră de plante furajere (coceni), existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti.
Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars aproximativ 3000 kg plante furajere.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu