News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La simulările pentru bacalaureat pot participa şi absolvenţii din seriile anterioare

La simulările pentru bacalaureat pot participa şi absolvenţii din seriile anterioare


 La simulările probelor la limba şi literatura română şi matematică pentru examenul de bacalaureat vor putea participa şi absolvenţii de liceu din serii anterioare, în funcţie de capacitatea organizatorică a fiecărei şcoli.
Absolvenţii de liceu trebuie să depună o cerere scrisă la secretariatul unităţii de învăţământ pe care au absolvit-o. În județul Dolj, simulările se vor desfășura în perioada 22 - 26 aprilie. Elevii claselor a XII-a  au programat examenul, în condiţii similare celor din examen, pe 22 aprilie la limba și literatura română, pe 24 aprilie - proba diferenţiată în funcţie de filieră, profil, specialiare, iar pe 26 aprilie-proba la alegere în funcţie de filieră, profil, specializare. Scopul simulărilor la examenele naţionale este acela de a avea o diagnoză pe care să se bazeze desfăşurarea şi organizarea activităţilor de pregătire a acestor examene pe parcursul semestrului al doilea.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu