News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Minor dispărut de la domiciliu, căutat de poliţişti

Minor dispărut de la domiciliu, căutat de poliţişti


Poliţiştii doljeni fac apel la sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui minor de 15 ani, din Călăraşi, care a dispărut de la domiciliu la începutul lunii decembrie anul trecut şi nu a mai revenit. Familia acestuia şi-a dat acordul abia acum pentru mediatizarea dispariţiei deoarece a aşteptat ca acesta să revină singur acasă, aşa cum mai făcuse. Astfel, pe 21 decembrie 2012, Nicolae Mandă, de 39 de ani, din comuna Călăraşi, a anunţat Poliţia că fiul său, Adrian-Daniel Mandă, de15 ani, aflat în abandon şcolar, a plecat voluntar de la domiciliu, pe 1 decembrie 2012, şi nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate de oamenii legii s-a stabilit că acesta a părăsit în repetate rânduri domiciliul fără acordul părinţilor, revenind după diferite perioade de timp. După data plecării de la domiciliu, minorul şi-a vizitat diverşi prieteni, precum şi mama şi bunicii materni, însă în acest moment nu se mai ştie nimic despre el. Minorul nu este cunoscut cu afecţiuni psihice şi nu se află sub administrare de tratament. Semnalmente sale sunt 1,65-1,70 metri înălţime, greutate aproximativ 55 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten deschis tuns scurt, fără semne particulare.

La data plecării, minorul era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare verde cu alb, pantaloni de blugi de culoare albastră, căciulă neagră prevăzută cu o dungă albă, iar în picioare purta ghete sport de culoare neagră. „Facem apel la cei care pot oferi informaţii despre minor să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune pe numărul de urgenţă 112”, a precizat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu