News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

UE ar putea obliga Google să-şi schimbe modul în care afişează rezultatele

UE ar putea obliga Google să-şi schimbe modul în care afişează rezultatele


Google va fi nevoit să-şi schimbe modul în care afişează rezultatele de căutare în Europa, pentru a evita acuzaţiile antitrust de „trafic redirecţionat“ către propriile servicii.

"Încă investigăm, dar convinderea mea este că Google duce la devierea traficului. Acest tip de afacere atrage bani, iar poziţia pe care o are pe piaţa de căutare generală nu este numai una dominantă, ci reprezintă şi un abuz al acestei poziţii“, a declarat comisarul european pentru Concurență, Joaquin Almunia, referindu-se la tratamentul preferenţial al Google pentru propriile servicii de căutare.

UE a emis un ultimatum pe 18 decembrie către Google, punându-i la dispoziţie o lună pentru a veni cu propuneri detaliate privind rezolvarea unei investigaţii ce ţine de doi ani, cu privire la acuzaţiile că s-a folosit de puterea sa pentru a-şi bloca rivali precum Microsoft, informează Economic Times.

Îngrijorarea reprezentanților UE ţine de modul în care îşi prezintă propriile servicii, şi nu de algoritmul confidenţial din spatele motorului de căutare.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu