News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Patronul localului unde invitații susțin că au primit pește stricat și alune cu viermi: ''Toate alimentele au fost în termen de valabilitate''

Patronul localului unde invitații susțin că au primit pește stricat și alune cu viermi: ''Toate alimentele au fost în termen de valabilitate''


Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, a declarat că o să depună plângere la poliție împotriva clienților care i-au distrus restaurantul.
Costi Gheorghe a declarat că nimeni nu a primit în noaptea de Revelion pește stricat și alune cu viermi ''Scandalul a pornit de la 40-50 de invitați care au băut și s-au drogat, după care au aruncat tăvile cu mâncare pe jos. Nu am putut să mai controlez situația. Nu am mai avut ce face. Dacă interveneam se ajungea la acte de violență. Toate alimentele au fost termen în valabilitate'', a povestit patronul localului.

Au furat mâncare și băutură

Patronul localului din Podari, a mai spus că unii clienți au furat de la mâncare până la băutură. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au declarat că nimeni nu a depusă plângere nici scrisă, nici verbală. ''Vom aplica o amendă, dar nu pentru mâncare stricată ci pentru modul cum au organizat evenimentul'', a spus Gheorghe Marinescu, comsarul șef din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Dolj.  

''Am văzut viermii în farfuruie''

Aproximativ 700 de persoane au ales să își petreacă ultima noapte dintre ani la Palatul RSR. Oamenii au plătit câte 150 de lei de persoană pentru un meniu bine ales, însă în loc de aperitiv, friptură și desert au primit pește stricat și alune cu viermi.''Am văzut viermii în farfurie. Peștele mirosea a stricat. Nu este posibil așa ceva. Când am intrat peste ei în bucătărie și i-am luat la întrebări s-au evaporat imediat. Ne-am pregătit până la urmă singuri mâncare.'', a spus un invitat.

Administratorul, barmanii și ospătarii au fugit în momentul în care au fost luați la bani mărunți de meseni.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu