Latest

latest

REVELION cu PERIPEŢII pentru 600 de oameni din Dolj: NEMULŢUMIŢI de MENIU, au intrat peste BUCĂTARI

marți, 1 ianuarie 2013

/ by Calafat News
Revelion cu peripeţii culinare în Craiova! 600 de persoane au plătit câte 150 de lei pentru un meniu de restaurant. În acest preţ ar fi trebuit să primească ruladă de curcan, friptură de porc, peşte pane şi open bar la băuturi. În schimb, au primit peşte la grătar stricat, alune cu viermi, iar la bar aveau doar apă de la robinet la carafă. Totul s-a întâmplat la fostul restaurant al lui Dinel Staicu din localitatea doljeană Podari.

Când au văzut că nu primesc ce li s-a promis, mesenii s-au revoltat, au spart pahare şi farfurii şi au intrat peste bucătari, iar aici a început aventura...

"Ce nu v-au dat? Nu ne-au dat nimic. Adică? Nu ne-au dat nimic. Nu vreţi să rămâneţi? Nu mai rămânem deloc", spun oamenii, revoltaţi.

Pentru a nu rata petrecerea de Revelion, mesenii s-au apucat să-şi gătească singuri. De teamă să nu fie linşaţi, angajaţii localului au fugit din restaurant.

Ca să calmeze spiritele, mai multe echipaje de poliţie au venit în zonă pentru a preîntâmpina eventuale acte de violenţă.

Comisar-şef Popa Mauriciu, şef Poliţia municipiu Craiova explică situaţia: "Au cerut să discute cu administratorul şi cu personalul, aceştia au părăsit locaţia şi mesenii au rămas practic singuri în locaţie, ne-au solicitat prezenţa şi noi am venit şi am rămas în zonă pentru a evita eventuale distrugeri pentru că oamenii erau foarte nemulţumiţi.

În ciuda problemelor întâmpinate, oamenii au continuat distracţia de Revelion până dimineaţă.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!