News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Polonez prins la Calafat cu puşca ascunsă în cabina microbuzului pe care îl conducea

Polonez prins la Calafat cu puşca ascunsă în cabina microbuzului pe care îl conducea


Poliţiştii de frontieră de la Calafat îl cercetează penal pe un cetăţean polonez, în maşina căruia au găsit ascunsă o armă cu aer comprimat pe acre acesta intenţiona să o introducă ilegal în ţară.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, duminică seara, în jurul orei 22.50, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul polonez Stanislaw. M, în vârstă de 43 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes. În urma controlului făcut în microbuz, poliţiştii de frontieră au găsit ascunsă după scaunul şoferului o puşscă cu aer comprimat pentru care bărbatul nu avea documentele legale.
“Cu ocazia controlului amănunţit, lucrătorii noştri au descoperit în cabina microbuzului, ascunsă după scaunul şoferului, o armă cu aer comprimat marca FX Gladiator, de calibrul 5,5 mm, pentru care respectiva persoană nu a putut prezenta documentele obligatorii. Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar arma cu aer comprimat a fost reţinută în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu