News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

S-au făcut praf cu “bulgăroaica”. Accident grav în Poiana Mare

S-au făcut praf cu “bulgăroaica”. Accident grav în Poiana Mare


Un grav accident de circulaţie s-a petrecut ieri după-amiază, în comuna Poiana Mare. Un bărbat din localitate, în timp ce conducea un Opel înmatriculat în Bulgaria, din cauza vitezei a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit două capete de pod, gardul unei locuinţe şi s-a oprit într-un stâlp din beton, pe care l-a scos din pământ. Şoferul este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, un alt pasager din autoturism scăpând cu leziuni uşoare.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Doljene, ieri, în jurul orei 13.45, Daniel Buzatu, de 32 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea un Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria pe DN 55 A, prin localitate, pe fondul vitezei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit două capete de pod, apoi gardul împrejmuitor al unui imobil şi un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova cu TCC acut cu plagă contuză, traumatism articulaţie coxo-femurală stâmga şi fractură col femural şi rănirea uşoară a lui Nicuşor Dinu, de 21 de ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat verificările, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu