News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Poluare cu produs petrolier la Porţile de Fier

Poluare cu produs petrolier la Porţile de Fier


Reprezentanții Hidroelectrica P.F.I – Porțile de Fier I au anunţat astăzi că în amonte de baraj  s-ar fi produs un eveniment de poluare cu produs petrolier.

La fața locului s-au deplasat reprezentanți de la S.G.A. Mehedinți- compartimentele: GRA – Gospodărirea Resurselor de Apă și Inspecția Apelor pentru a evalua situația și de a lua măsuri de intervenție, în vederea atenuării fenomenului.

De asemenea, S.H.D. – Sistemul Hidrotehnic Dunăre a luat legătura cu observatorii din amonte pentru a verifica cele sesizate. În urma deplasării reprezentanților G.R.A. – S.G.A. Mehedinți la Barajul P.F.I., la orele 13.30 s-a confirmat  existența  unor  pete discontinue de păcură. La fața locului s-au deplasat specialiști ai S.G.A. Mehedinți cu o formație de intervenție operativă care va acționa în vederea neutralizării substanțelor poluante cu 25 saci de spillsorb. Petele dicontinue sunt localizate de-a lungul barajului pe 100 m și o lățime de 30 m, între câmpurile deversoare 4–10. În momentul de față, în amonte și aval de baraj nu a fost semnalată prezența produsului petrolier, poluarea având un caracter local.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu