News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Razie rutieră pentru „bulgăroaice”

Razie rutieră pentru „bulgăroaice”


O razie de amploare s-a desfăşurat, ieri după-amiază, în Craiova, scopul acesteia fiind prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere în care sunt implicate autoturisme înmatriculate în alte state, care circulă ilegal pe raza Craiovei. Poliţişti de la Biroul Rutier Craiova, împreună cu cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale, „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român (RAR) au acţionat pe bulevardul „Ştirbei Vodă”, din municipiu, în zona stadionului „Ion Oblemenco”.

Oamenii legii au oprit în trafic şi au controlat 75 de autovehicule care nu erau înmatriculate în România, au verificat documentele prezentate de conducătorii auto, iar la finalul acţiunii au constatat 27 de abateri de natură contravenţională de la prevederile legale, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 4.500 de lei. Dată fiind prezenţa „mascaţilor” la acţiune, toţi şoferii opriţi s-au conformat solicitărilor poliţiştilor, care au controlat maşinile şi pentru a vedea dacă nu cumva ocupanţii acestora au arme albe sau alte obiecte interzise.

„În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii i-au găsit pe şoferi fie fără inspecţia tehnică periodică, fie fără asigurare obligatorie, pentru defecţiunile tehnice constatate fiind ridicate şapte certificate de înmatriculare. În plus, de la trei autoturisme au fost ridicate şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare. Poliţiştii au reţinut şi un certificat de ITP, întrucât prezenta ştersături şi există suspiciuni că ar fi falsificat, urmând să se facă verificările necesare”, ne-a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu