News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ponta susţine revenirea clasei 0 la grădiniţă

Ponta susţine revenirea clasei 0 la grădiniţă


Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că, în opinia sa, clasa pregătitoare sau clasa 0 trebuie să revină la grădiniţă, el precizând că a discutat deocamdată doar telefonic cu ministrul Educaţiei, dar că va discuta şi direct cu acesta, pentru a vedea cum poate fi pusă în aplicare măsura chiar din acest an. El a făcut aceste declaraţii întrebat despre recentele afirmaţii ale ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, conform cărora clasa pregătitoare va rămâne la şcolile generale. „Am văzut. L-am chemat astăzi (n.r. – ieri) pe ministrul Educaţiei să-mi explice. Mie mi se pare o greşeală şi vreau să îmi explice exact ce se poate face în acest an, pentru că eu cred că ar trebui clasa pregătitoare să rămână la grădiniţă”, a spus premierul, adăugând că va avea o discuţie în acest sens cu ministrul de resort în cursul după-amiezii de ieri. „Să vedem, din punct de vedere logistic, cum putem să aplicăm acest lucru chiar din acest an”, a precizat premierul.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu