Prins la furat chiar de proprietarul maşinii, a ajuns, din nou, după gratii

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un bărbat de 52 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, pentru furt calificat, după ce a fost prins în timp ce fura mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat. Chiar proprietarul maşinii l-a observat şi a anunţat Poliţia. Autorul este recidivist, fiind eliberat sub control judiciar.

Poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost anunţaţi prin 112, joi, în jurul orei 13.00, de Ionuţ Ciurea, de 25 de ani, din Craiova, că, în timp ce se afla în parcarea din faţa blocului în care locuieşte, a observat un bărbat care se afla în autoturismul său, Dacia 1310.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Compartimentului Furturi din Auto, care l-au prins pe Valeriu Mitroi, de 52 de ani, din Craiova, în timp ce sustrăgea din autoturismul în cauză o butelie pentru aragaz şi alte bunuri, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 250 de lei.
Valeriu Mitroi, care este recidivist, având la activ nu mai puţin de 12 condamnări pentru furturi calificate şi eliberat sub control judiciar, a fost dus la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova, unde i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind reţinut şi introdus în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ieri după-amiază, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, propunere promovată de procurori la instanţă, Judecătoria Craiova dispunând arestarea preventivă a lui Mitroi pentru 29 de zile.
Sursa:cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.