News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prețurile medii la grâu, floarea soarelui și orz au crescut față de anul trecut

Prețurile medii la grâu, floarea soarelui și orz au crescut față de anul trecut


Consiliul Județean Dolj a adoptat o hotărâre prin care au fost stabilite prețurile medii ale produselor agricole. Din raportul ce însoţeşte propunerea CJ Dolj, reiese o creștere a prețurilor la unele produse agricole precum grâu, tomate, orz, dar și o scădere la altele printre care se află varza și cartofii.

Din analiza prețurilor medii la produsele agricole propuse a se aproba pentru 2013 reiese o creștere la prețurile la grâu, orz, floarea soarelui, fasole boabe, morcov, tomate, castraveți. Același raport al Consiliului Județean Dolj prezintă și o scădere a prețurilor la cartofi, varză, ceapă uscată, ardei, struguri, astfel:

- grâu - 0,90 lei/kg

- orz - 0,69 lei/kg

- porumb boabe - 1,02 lei/kg

- floarea soarelui - 1,25 lei/kg

- cartof - 1, 70 lei/kg

- fasole boabe - 5,76 lei/kg

- varză - 1,39 lei/kg

- ceapă uscată - 1,64 lei/kg

- morcov - 1,90 lei/kg

- tomate - 3,30 lei/kg

- ardei - 4,50 lei/kg

- castraveți - 2,79 lei/kg

- struguri - 5,90 lei/kg

Aceste prețuri sunt necesare pentru evaluarea în lei a bunurilor  obținute din arendare, prețurile fiind folosite pentru stabilirea plăților anticipate.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu