News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Satele Basarabi şi Golenţi vor fi şi ele canalizate

Satele Basarabi şi Golenţi vor fi şi ele canalizate


Satele Basarabi şi Golenţi nu au fost prinse în Masterplanul de apă şi canal al judeţului, dar ele vor fi canalizate cu ajutorul unui proiect naţional destinat oraşelor mici. Potrivit primarului, Calafatul este însă prins în Masterplanul judeţului şi cuprinde staţii de apă şi epurare. Tot în acest an, Primăria se va ocupa de reamenajarea drumului Basarabi – Gară Golenţi, pe o lungime de 3,2 kilometri, care duce spre staţia de taxare a podului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus:

  1. In ce an sau in ce mandat or vede aia apa si canal in satele lor?Sansele sunt mici cu Guta primar.Pana acum asta sa vazut.

    RăspundețiȘtergere