News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un autoturism marca Opel, furat din Italia, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Calafat

Un autoturism marca Opel, furat din Italia, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Calafat


Un autoturism marca Opel, care figura ca furat din Italia, a fost depistat de poliţiştii de frontieră doljeni în zona de competenţă. Ieri, la ora 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Nicuşor B., în vârstă de 33 ani, care conducea o autoplatformă, pe care transporta un autoturism marca Opel, cu numere de înmatriculare italieneşti.
În urma verificărilor în baza de date a rezultat că autoturismul de pe platformă figurează ca fiind furat din Italia, din data de 13 decembrie 2012.
Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 40.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu