News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Programul de Bobotează

Programul de Bobotează


Duminică de la ora 10 toţi calafetenii sunt aşteptaţi în port pentru tradiţionala aruncare în Dunăre a crucii şi a manifestărilor ocazionate de această sărbătoare. Toate activitaţile sunt organizate de către Primaria Municipiului Calafat. La finalul manifestărilor religioase, curajoşii vor sări în apele înghetate pentru a recupera crucea. Premiul acordat de primarie câştigătorului este de 700 RON plus ceea ce se strange din donaţiile spectatorilor. Apoi ca în fiecare noapte de Bobotează primarul va trece pe la cele mai multe fantani care sunt păzite în noaptea de Bobotează.
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu