News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un belgian s-a accidentat grav după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un belgian s-a accidentat grav după ce a intrat cu mașina într-un copac


Miercuri, 16 ianuarie 2013, ora 23.09, pe DJ 553, cetăţeanul belgian G.Luc-Pierre, 56 de ani, nu a redus viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un copac, accidentându-se grav.
Cetățeanul belgian este rezident în România, comuna Ciupercenii Noi, Dolj,accidentul a avut loc în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Ciupercenii Noi către Desa, în apropierea comunei Desa. În urma accidentului belgianul a fost diagnosticat cu contuzii hemoragice, multiple fracturi maxilar bilateral cu hemosinus senoibial bilateral, fractură cu deplasare arcadă zigomatică dreapta, fracturi cominutive cu înfundare şi deplasare os frontal cu hemosinus frontal, fractură fără deplasare arc posterior stâng C9. Nu s-a putut stabili dacă acesta posedă permis de conducere şi datorită stării de sănătate nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu