News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

2 milioane euro , bani europeni pentru proiectele calafetenilor

2 milioane euro , bani europeni pentru proiectele calafetenilor


COMUNICAT DE PRESA
Asociația Grup Local Pescăresc (GLP) „Calafat” anunță lansarea, în data de 18.01.2013, a primei sesiuni de primire cereri de finanțare în cadrul Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescărești din Lunca Dunării – județul Dolj, pentru măsurile:
Măsura 1 – Consolidarea competitivității zonelor de pescuit și valorificarea produselor pescărești;
Măsura 2 – Sprijinirea micilor pescării și a infrastructurii și serviciilor legate de turism, în beneficiul micilor comunități pescărești, restructurarea și redirecționarea activităților economice, în special prin promovarea ecoturismului;
Măsura 3 – Protejarea mediului în zonele de pescuit pentru menținerea atractivității acestuia precum și protejarea și îmbunătățirea patrimoniului natural și arhitectonic;
Măsura 4 – Diversificarea activităților prin promovarea unor locuri de muncă multiple, în afara sectorului de pescuit.
pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru activitățile ce au ca și rol dezvoltarea zonei Luncii Dunării din județul Dolj, acordate prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007 – 2013.
Depunerea Cererilor de finanțare se va face la sediul Asociației GLP „Calafat”, în intervalul orar 09.00-16.00, începând cu data de 18.02.2013, până în 18.04.2013 orele 16.00.
Solicitantul sprijinului financiar trebuie să îndeplinească cerințele de conformitate și eligibilitate menționate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecărei măsuri.
Pentru a fi selectat pentru finanțare proiectul propus trebuie să obțină punctajul minim prevăzut pentru fiecare măsură, conform Ghidului Solicitantului aferent fiecărei măsuri.
Asociația GLP „Calafat” va notifica în scris și prin intermediul paginii de internet: www.flagcalafat.eu pe toți solicitanții privind rezultatul evaluărilor cererilor de finanțare depuse de către aceștia.
Informații detaliate privind accesarea și derularea Măsurilor 1 – 4 din cadrul sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului.
Pentru mai multe informații:
Sediul GLP „Calafat”: Calafat, str. A.I.Cuza, nr. 34, parter
Telefon: 0251 231 175; 0761 72 28 38
Fax: +40 251 333 046
E –mail: office@flagcalafat.eu
Web: www.flagcalafat.eu
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu