News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un medic din Craiova este acuzat de malpraxis, după ce un bărbat a murit la câteva zile de când și-a fracturat umărul drept

Un medic din Craiova este acuzat de malpraxis, după ce un bărbat a murit la câteva zile de când și-a fracturat umărul drept


Leontin Vultur, din comuna doljeană Brădești, a murit în această dimineață la Spitalul Județean din Craiova, după ce pe data de 3 ianuarie și-a fracturat umărul drept. Familia bărbatului susține că acesta a decedat din cauza medicului Dragoș Adam care nu l-a operat la timp, iar din această cauză a făcut infecție.

Leontin Vulturu, în vârstă de 39 de ani, și-a fracturat umărul drept pe data de 3 ianuarie. A venit la Spitalul Județean din Craiova, iar medicul Dragoș Adam i-a dat câteva calmante și l-a trimis acasă. "La câteva zile ne-am întors din nou în urgență. Același medic care îl consultase cu câteva zile înainte a fost de gardă. L-a văzut, însă nu ne-a spus că a făcut infecție. Soțul meu nu a mai suportat durerile, iar vineri seara am venit iar la spital. A fost băgat imediat în sala de operație din cauză că făcuse infecție. În această dimineață am fost anunțați că a murit. De vină este pentru tot ce s-a întâmplat este medicul Dragoș Adam. O să îl dau în judecată. Nu este posibil așa ceva. De la o banală fractură de umăr să moară cineva", a spus cu lacrimi în ochi soția bărbatului.

''Pacientul a ajuns la spital vineri seara şi prezenta un hematom voluminous post-traumatic umăr drept. Avea fasceită necrozantă şi imediat medicul de gardă a intervenit chirurgical. La ora 00.20 a fost internat pe secţia de terapie intensivă pentru ortopedie, iar sâmbătă la ora 12 a intrat în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate a decedat'', a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Rudele bărbatului îl acuză pe Dragoș Adam de malprasix. "Nu a făcut nimic pentru viața fratelui meu. Au rămas doi copilași fără tată. Vreau ca acest medic să plătească pentru tot. După înmormântare vom depune plângere la Colegiul Medicilor", a spus Marinela Vărgatu.
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu