News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Impozitele si taxele locale nu cresc la Calafat

Impozitele si taxele locale nu cresc la Calafat


Ieri in sedinta Consiliului Local s-a decis in unanimitate ca indexarea taxelor si impozitelor locale sa nu aiba loc la Calafat, la presiunea societatii civile si a mass-media locala.
Mai mult, se pare ca bugetul pe 2013 urmeaza sa fie ajustat pentru ca taxa de tranzit, odata cu deschiderea podului nu mai poate fi incasata si veniturile catre bugetul local se vor reduce.
Se pare ca si la Calafat, precum programului Ponta, se vor reduce un numar de posturi din administratie, si se vor eficientiza serviciile publice pentru a permite functionarea in conditii optime a aparatului administrativ.
Sursa:calafatul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu