News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Atelier de fabricat mobilă mistuit de flăcări

Atelier de fabricat mobilă mistuit de flăcări


Un atelier de fabricat mobilă din Craiova a fost distrus de un incendiu izbucnit, ieri-dimineaţă în incintă. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au anunţat că, ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe bulevardul „Nicolae Romanescu”, la un atelier de producţie mobilă, aparţinând unei societăţi comerciale al cărei administrator este Dan C. La faţa locului au fost trimise două autospeciale, echipajele de pompieri constatând, când au ajuns acolo, că incendiul se manifesta în interiorul halei de prelucrare a lemnului, cu posibilitate de propagare la întreaga hală şi la construcţiile învecinate. După ce au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul, specialiştii ISU Dolj au stabilit că focul a fost generat de un scurtcircuit electric. În incendiul au fost distruse două bancuri de lucru, două bormaşini, două şlefuitoare, o maşină de debitat şi alte utilaje folosite la prelucrarea lemnului, după cum au precizat reprezentanţii ISU Dolj. În plus, a ars aproximativ un metru cub de cherestea şi s-a degradat instalaţia electrică, instalaţia de încălzire şi acoperişul halei în care funcţiona atelierul. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu