News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Contrabandă cu țigări la Giubega

Contrabandă cu țigări la Giubega

Un bărbat din Giubega a fost depistat de polițiștii din Municipiul Băilești, având în locuința sa un număr de 605 pachete ţigări de diferite mărci fără timbru de marcaj fiscal românesc.
Vineri, 15 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au solicitat Judecătoriei Băileşti emiterea unei autorizaţii de percheziţie la locuinţa luiAurelian P. de 52 de ani, din comuna Giubega, Dolj, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete”. În urma percheziţiei efectuate, au fost găsite ascunse în diferite locuri din curtea locuinţei un număr de 605 pachete ţigări de diferite mărci, însumând 12100 ţigarete fără timbru de marcaj fiscal românesc, prejudiciul cauzat fiind de circa 6000 lei. Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii întregii activităţi infracţionale şi a provenienţei ţigaretelor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu