News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Craioveancă cercetată penal şi cu maşina confiscată după ce a fost prinsă cu peste 2.500 pachete de ţigări de contrabandă

Craioveancă cercetată penal şi cu maşina confiscată după ce a fost prinsă cu peste 2.500 pachete de ţigări de contrabandă

O femeie de 34 de ani, din Craiova, a rămas, vineri seara, fără autoturismul Audi care-i aparţinea şi s-a ales şi cu dosar penal, după ce a fost prinsă cu maşina burduşită cu ţigări de contrabandă. Poliţiştii i-au găsit în autoturism peste 2.500 de pachete de ţigări fără timbru de marcaj fiscal românesc.
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor, în baza informaţiilor deţinute, au oprit-o, vineri seara, în trafic, pe strada “Nanterre” din Craiova, pe Hellen Banner, de 34 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism Audi, proprietate personală.
„La controlul făcut în interiorul autoturismului a fost descoperită cantitatea de 2.590 pachete ţigări netimbrate, diferite mărci, în valoare de 26.000 lei. Pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea cercetărilor, pe numele celei în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a unei cantităţi mai mari decât cea prevăzută de lege. De asemenea, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Dolj”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu