News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ministrul Educaţiei vrea patru ore de educaţie fizică pe săptămână

Ministrul Educaţiei vrea patru ore de educaţie fizică pe săptămână

Noul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie, susţine că va analiza varianta introducerii a patru ore de sport în fiecare săptămână pentru elevi. "Premierul mi-a cerut în şedinţa de guvern să analizăm în ce măsură este posibil ca într-un timp relativ scurt de timp să introducem patru ore de educaţie fizică pe săptămână. Sunt de acord că pot fi profesori care nu-şi fac treaba, nu doar cei de educaţie fizică, dar să nu generalizăm. Mă refer la patru ore de educaţie fizică pentru toţi elevii", a declarat Remus Pricopie, citat de realitatea.net.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu