News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doljenii vitezomani au căzut “în plasa” poliţiştilor

Doljenii vitezomani au căzut “în plasa” poliţiştilor


Duminică, 3 februarie a.c., poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Formaţiunilor de Poliţie Rutieră Bechet, Dăbuleni, Segarcea, Băileşti, Calafat, Filiaşi şi Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune pe principalele drumuri naţionale şi europene în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de încălcarea regimului legal de viteză.
În cadrula acţiunii au fost constatate 2 infracţiuni şi aplicate 149 sancţiuni din care pentru depăşirea vitezei 95. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 11.175 lei.

Deasemenea, efectivele Biroului Rutier au acţionat în municipiul Craiova pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum și pe linia conștientizării conducătorilor auto și pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.

Poliţiştii rutieri au controlat în trafic aproximativ 140 autovehicule, 150 persoane au fost legitimate, fiind astfel constatate 56 abateri contravenţionale şi aplicate sancţiuni în sumă de 6450 lei.

35 amenzi au fost aplicate pentru  nerespectarea regimului legal de viteză, iar 16 sancţiuni pentru neportul centurii de siguranță.
Sursa:oltenasul.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu