News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prinşi conducând mopede fără să aibă permis

Prinşi conducând mopede fără să aibă permis


Doi doljeni de 25, respectiv 39 de ani, au fost prinşi de poliţişti conducând mopede fără să posede permis de conducere, deşi acest lucru a devenit obligatoriu din luna ianuarie pentru aceste categorii de autovehicule, informează IPJ Dolj, într-un comunicat.
Aseară, la ora 19.00, în comuna Ciupercenii Noi, pe D.J. 553, lucrătorii Posturilor de Poliţie Ciupercenii Noi şi Desa l-au depistat în trafic pe Emil G., de 25 ani, din localitate în timp ce conducea un moped, neînregistrat în circulaţie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentraţie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit pe numele celui în cauză şi dosar penal.
O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliţie aflându-se în serviciului pe strada Dr. C-tin Severeanu din Craiova, l-au depistat pe Marian F., de 39 ani, din Craiova în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Şi pe numele acestuia poliţiştii criaoveni au întocmit dosar penal.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu