News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

La volan cu documente false

La volan cu documente false


Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă două persoane care conduceau fiecare câte un autoturism având inspecţiile tehnice periodice false.

În data de 16.02.2013, ora 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Adrian C., în vârstă de 27 ani, care conducea o autoplatformă marca Mercedes, cu numere de înmatriculare bulgăreşti. În ziua următoare, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, au oprit în trafic pe DN 55, pe cetăţeanul român Alexandru Z., în vârstă de 25 ani, care conducea un autoturism marca Opel Astra, cu numere de înmatriculare bulgăreşti.

În ambele cazuri cu ocazia controlului specific poliţiştii de frontieră au constatat că inspecţiile tehnice periodice sunt false.  Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi complicitate la uz de fals urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 De asemenea, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă un autoturism care figura ca fiind neînamtriculat.  În ziua de 16.02.2013, ora 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Fronteră Piscu Vechi, judeţul Dolj, au oprit în trafic  pe cetăţeanul român Dorin M., în vârstă de 64 ani, care conducea un autoturism marca Volvo cu numere de înmatriculare provizorii. Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul are numerele de înmatriculare provizorii expirate din data de 14.12.2012.

Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu