News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mai multe ore de sport şi la gimnaziu

Mai multe ore de sport şi la gimnaziu

Ministerul Educaţiei vrea să oblige şi elevii de gimnaziu să facă mai mult sport la şcoală. Anunţul a fost făcut de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Acesta a precizat că, după finalizarea dezbaterilor pentru planurile-cadru din învăţământul primar, se va trece la modificarea celor pentru gimnaziu. Ministrul Educaţiei a mai spus că, pentru ciclul primar, cele patru ore de sport obligatorii urmează să fie introduse în aproximativ trei ani. El a adăugat că modificarea nu se poate face peste noapte, ci gradual, pentru a putea ajusta infrastructura şcolară necesară.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu