Mai multe ore de sport şi la gimnaziu

Ministerul Educaţiei vrea să oblige şi elevii de gimnaziu să facă mai mult sport la şcoală. Anunţul a fost făcut de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Acesta a precizat că, după finalizarea dezbaterilor pentru planurile-cadru din învăţământul primar, se va trece la modificarea celor pentru gimnaziu. Ministrul Educaţiei a mai spus că, pentru ciclul primar, cele patru ore de sport obligatorii urmează să fie introduse în aproximativ trei ani. El a adăugat că modificarea nu se poate face peste noapte, ci gradual, pentru a putea ajusta infrastructura şcolară necesară.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.