News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Mititelu a găsit soluţii să joace în Liga I. FRF o dă la întors

Mititelu a găsit soluţii să joace în Liga I. FRF o dă la întors


Reapariţia Universităţii Craiova în Liga I este foarte aproape să se producă.

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a declarat astăzi că este foarte posibil ca echipa să evolueze în sezonul viitor în Liga I. “La sfârşitul acestei luni voi primi răspunsurile de la anumiţi oameni şi voi vedea dacă putem evolua în Liga I”, a spus Mititelu.

Astăzi a apărut şi o declaraţie a lui Viorel Duru, care nu spune nimic nou, doar confirmă ceea ce se spusese înainte. “La ora actuală, Universitatea Craiova este repusă în drepturi şi e membru afiliat la FRF, conform unei decizii date de instanţă pe care FRF o respectă. În acest condiţii clubul Universitatea Craiova poate solicita primirea licenţei, teoretic şi de Liga 1, dar mult mai practic de Liga a doua deoarece ei erau retrogradaţi sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta şi problema clubului craiovean, dar momentan nu cunosc care va fi ordinea de zi a şedinţei respective. Am văzut şi noi că Mititelu a solicitat înscrierea echipei în Liga 1, dar eu nu pot să ştiu care va fi răspunsul solicitării dumnealui. Organele abilitate din FRF vor hotărâ acest aspect.”, a precizat Duru pentru Prosport.

În replică, Mititelu a spus pentru jurnalulolteniei.ro: “Nu ni se poate interzice să ne înscriem în Liga I. Nouă ni s-au luat mai multe drepturi. Chiar dacă retrogradasem sportiv, dacă nu eram dezafiliaţi în sezonul următor puteam reveni în Liga I. Nu mai spun că dacă nu era situaţia din retur poate nu retrogradam. În plus, în acel sezon Sportul Studenţesc a rămas în Liga I, deşi era pe locul 18.”

Universitatea Craiova a fost dezafiliată de Comitetul Executiv al FRF şi nu a fost programată timp de două sezoane în niciun eşalon fotbalistic.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu