News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Noi locuinţe sociale pentru Municipiul Calafat

Noi locuinţe sociale pentru Municipiul Calafat

Căminul de lângă Stadionul Municipal Calafat  care a fost pus în vânzare de proprietarul SC ASTRA SA Construcții Montaj Craiova şi achiziţionat de Administraţia Locală Calafat a intrat de curând în reparaţii. Lucrările demarate de Primăria Calafat au ca scop amenajare de locuințe sociale destinate închirierii, ţinând cont că locatarii din fosta clădire a Cinematografului Calafat  trebuie evacuaţi, deoarece fostul proprietar şi-a revedicat proprietatea. Vor  fi astfel realizate 16 garsoniere şi 8 apartamente care vor beneficia de tâmplărie termopan (care deja a fost montată) şi de instalaţii sanitare moderne. Pe fiecare nivel vor fi două apartamente şi patru garsoniere. Aceste locuinţe vor veni în sprijinul celor cu posibilităţi materiale reduse care se vor bucura de confort şi siguranţă.
Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu