News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Nouă migranţi descoperiţi într-un camion bulgăresc oprit la vama Calafat. Erau ascunşi printre obiecte de mobilier

Nouă migranţi descoperiţi într-un camion bulgăresc oprit la vama Calafat. Erau ascunşi printre obiecte de mobilier

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat – I.T.P.F. Giurgiu au depistat, aseară, nouă cetăţeni afro-asiatici care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi printre obiecte de mobilier, într-un camion condus de un cetăţean bulgar. Bulgarul este acum cercetat pentru trafic de migranţi.


Conform reprezenţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, aseară, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul bulgar Borisov I., în vârstă de 53 ani, care conducea un autocamion marca Mercedes. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, obiecte de mobilier de la o societate comercială din Bulgaria cu destinaţia Germania.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport în urma căruia au descoperit, în compartimentul marfă, ascunşi într-un locaş special amenajat, printre obiectele de mobilier, nouă cetăţeni afro-asiatici. Aceştia sunt cetăţeni din Mali, Libia, Palestina, Iran şi Algeria, au vârste cuprinse între 19 şi 38 ani şi, conform declaraţiilor, ei intenţionau să ajungă ilegal în Germania. Lucrătorii noştri au întocmit şoferului acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, iar celor nouă cetăţeni afro-asiatici dosare penale pentru tentativă de intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătoruld e cuvânt al STPF Dolj
.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu