News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Băileştiul vrea centură ocolitoare din 2014

Băileştiul vrea centură ocolitoare din 2014

Primăria municipiului Băileşti a inclus în strategia de dezvoltare pentru perioada 2014-2020 două tronsoane de centură ocolitoare a oraşului, a precizat pentru GdS primarul oraşului, Costel Pistriţu. "Lucrăm la fişele de proiect pentru proiectele viitoare, printre care avem reţeaua de drumuri, trotuare, parcări, spaţii verzi etc. În strategia pentru următorii ani am decis să includem şi două tronsoane cu o lungime totală de zece kilometri, care s-ar constitui în părţi ale centurii ocolitoare a oraşului, cu legătură la DN 56 Craiova - Calafat, în ideea fluidizării traficului către viitorul pod peste Dunăre. Un tronson va fi la Vest, cu legătură spre Calafat, iar altul la Est - către Segarcea şi Craiova", a precizat Pistriţu.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu