News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ploi şi ninsori, duminică şi luni

Ploi şi ninsori, duminică şi luni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă o informare meteorologică de precipitaţii moderate cantitativ, valabilă în intervalul: duminică, 10 februarie, ora 6.00 - luni, 11 februarie, ora 12.00. În intervalul menţionat aria precipitaţiilor va cuprinde treptat, începând din sud-vest, toate zonele ţării.
"Va ninge şi se va depune strat proaspăt de zăpadă, local de 10-15 cm, în cursul zilei de duminică în Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali, iar în noaptea de duminică spre luni şi în prima parte a zilei de luni în zona Carpaţilor Orientali. Ninsori în general slabe vor fi şi în regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării. În Dobrogea va ploua, în Muntenia şi sudul Moldovei vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă de 15-20 l/mp", se arată în informarea ANM.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu