News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins cu 70 de plase monofilament cumpărate din Bulgaria

Prins cu 70 de plase monofilament cumpărate din Bulgaria


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, ieri, în PTF Calafat un doljean care intenţiona să introducă ilegal în ţară 70 plase monofilament.
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Dolj, ieri, în jurul orei 13,30,  la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de intrare în ţară, călătorind pe jos, cetăţeanul român Sorin P., în vârstă de 36 ani.
Cu ocazia controlului bagajelor, poliţiştii de frontieră au descoperit un număr de 70 plase monofilament, interzise la deţinere, pe care persoana în cauză declară că le-a cumpărat din Bulgaria.
Plasele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea de plase de tip monofilament.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu