News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prinşi de poliţiştii de fontieră doljeni cu documente false la volan

Prinşi de poliţiştii de fontieră doljeni cu documente false la volan

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în zona de competenţă două persoane care conduceau două autovehicule având taloanele pentru inspecţia tehnică false.
În data de 06.02.2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Marius R., în vârstă de 20 ani, care conducea un autoturism marca Opel cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bistreţ, judeţul Dolj, au oprit în trafic pe cetăţeanul român Victor M., în vârstă de 23 ani, care conducea un autoturism marca Renault cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor în ambele cazuri poliţiştii de frontieră au constatat că taloanele pentru inspecţia tehnică ale autoturismelor sunt false.
Persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu