News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Premierul Bulgariei: Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat pe 9 mai, în prezenţa lui Jose Manuel Barroso

Premierul Bulgariei: Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat pe 9 mai, în prezenţa lui Jose Manuel Barroso

Podul Calafat-Vidin va fi inaugurat oficial pe 9 mai, de Ziua Europei, a anunţat premierul bulgar, Boiko Borisov, precizând că la ceremonie vor fi prezenţi preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi comisarul UE pentru Politici regionale, Johannes Hahn. Boiko Borisov a inspectat miercuri podul Vidin – Calafat, împreună cu ministrul bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, relatează site-ul Novinite.com. Moskovski a declarat că lucrările urmează să fie finalizate în aprilie, iar podul va putea fi dat în folosinţă în mai. Infrastructura rutieră care face legătura cu podul a fost deja construită, atât în România, cât şi în Bulgaria. Conform estimărilor, peste 100.000 de vehicule ar urma să traverseze anual acest pod.


Pentru a patra oara consecutiv echipa de management a FCC Construccion întâlnit-ministru al Bulgariei, Boiko Borisov, care a venit să inspecteze construcția podului, însoțit de Ministrul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor, Ivailo Moskovski.  
   "Președintele Europene Comisia, Barroso, personal, va participa la deschiderea oficială a podului la 9 mai - a anunțat cu mândrie Borisov, după ce a trecut cu mașina de-a lungul podului de la bulgar la partea română.
   Ing.. Alberto Vergara, de manager al Proiectului "pod peste Dunare Calafat-Vidin", pentru contractantul, a informat Prim-ministrului despre lucrările rămase de finisare necesare pentru deschiderea a instalației în punerea - de stabilire a impermeabilizare, construcția liniei de cale ferată, instalarea de pavarea drumurilor, electrificare, etc
   membri ai delegației care însoțește primul-ministru au fost: Desislava Atanasova, Ministrul Sanatatii, Vezhdi Rashidov, Ministrul Culturii; ing.. Tsvetan Asenov, Sector Guvernatorul; Gergo Gergov, primarul din Vidin și etc.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu