News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Punct de lucru pentru pașapoarte în Calafat

Punct de lucru pentru pașapoarte în Calafat


Prefectura Dolj înformează publicul despre înființarea unui punct de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dolj în municipiul Calafat, care va deservi cetăţenii din acest oraş şi localităţile învecinate pe linia depunerii cererilor pentru obţinerea de paşapoarte simple şi electronice şi eliberarea acestor documente.

Deschiderea oficială va avea loc în ziua de 26.02.2013, ora 13.00 la sediul Primăriei mun. Calafat din str. Tudor Vladimirescu, nr.24 unde va funcţiona punctul de lucru. Preluarea cererilor şi eliberarea paşapoartelor se poate face în zilele de joi între orele 09.30-14.30, o dată la două săptămâni, începând cu data de 28.02.2013.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu