News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Astăzi, 22 februarie - SPECTACOL EXTRAORDINAR DE “DRAGOBETE” LA “CENTRUL CULTURAL DIN CALAFAT”

Astăzi, 22 februarie - SPECTACOL EXTRAORDINAR DE “DRAGOBETE” LA “CENTRUL CULTURAL DIN CALAFAT”

Rozele Calafatului

Astăzi, 22 februarie la ora 17.00, va avea loc un spectacol extraordinar de muzică și poezie susținut de tinerii și copii Centrului Cultural din Calafat (fosta sală a cinematografului). Manifestarea se va desfăşura în sala mare (sala fostului cinema) unde cei prezenţi vor lua contact cu tradiţiile româneşti specific sărbătorii de “Dragobete”. Inițiatoarea acestei frumoase activități artistice este doamna Marinela Carauleanu,  coordonatoarea centrului.

Iubitorii muzicii şi jocului popular românesc vor avea bucuria de a revedea ansamblul folcloric “Rozele Calafatului”. În program vor fi momente muzicale deosebite dar şi o piesă de teatru. Intrarea este liberă fiind aşteptaţi cât mai mulţi calafeteni.

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

1 Disqus:

  1. Daca tot e spectacol de ce nu invitati si celelalte ansambluri de pe raza municipiului?din Basarabi,mult mai cunoscuti.par exemplu.

    RăspundețiȘtergere