News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânără de 18 ani, din Calafat, în stare gravă în urma unui accident de circulaţie

Tânără de 18 ani, din Calafat, în stare gravă în urma unui accident de circulaţie

O tânără de 18 ani, din Calafat, a ajuns la spital în stare gravă, ieri dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Craiova. Şoferul autoturismului în care se afla tânăra nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, în urma ciocnirii dintre cele două maşini ajungând la spital şi şoferul care circula regulamentar.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, Răzvan Vădeanu, 19 ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Passat prin Craiova, pe strada „Fraţii Goleşti”, la intersecţia cu bulevardul “Dacia”, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt Passat, condus pe drumul cu prioritate de Adrian Bălea, de 37 de ani, din Craiova. În urma impactului, Adriana Ivaşcu, de 18 ani, din Calafat, pasageră în autoturismul condus de Vădeanu, a suferit leziuni grave, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a rămas internată, tot la spital ajungând şi Adrian Bălea, însă cu leziuni care nu-i pun viaţa în primejdie.

“Pe numele tânărului şofer din Calafat s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.