News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Universitatea Craiova a solicitat înscrierea în Liga I din sezonul viitor

Universitatea Craiova a solicitat înscrierea în Liga I din sezonul viitor

Clubul Universitatea Craiova a trimis o cerere oficială, semnată de Adrian Mititelu, către forurile decizionale din România prin care solicită înscrierea în ediţia următoare a Ligii I. Clubul solicită FRF şi LPF să i se permită să se prezinte la startul sezonului 2013-2014. Cererea oficială se încheie cu următoarea precizare:  „În acest sens, aşteptăm în termen de 30 de zile, răspunsul cu privire la această solicitare, dar nu mai târziu de 20 martie 2013, deoarece timpul este foarte preţios şi după eventualul dumneavoastră acord scris, vom putea demara negocierile pentru obţinerea finanţării şi angajarea celorlalte persoane pentru desfăşurarea activităţii (conducere, antrenori, staff + 25 jucători)”. Cererea Universităţii vine la scurt timp după ce preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a declarat că echipa se poate înscrie chiar în primul eşalon din cauza problemelor financiare cu care se confruntă multe formaţii. „Craiova o poate lua din Liga a II-a, însă chiar şi din Liga I din pricina faptului că sunt multe echipe care au probleme cu banii şi s-ar putea să nu se înscrie în campionatul viitor”, a declarat Dumitru Dragomir în urmă cu câteva zile.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu