Universitatea Craiova a solicitat înscrierea în Liga I din sezonul viitor

Clubul Universitatea Craiova a trimis o cerere oficială, semnată de Adrian Mititelu, către forurile decizionale din România prin care solicită înscrierea în ediţia următoare a Ligii I. Clubul solicită FRF şi LPF să i se permită să se prezinte la startul sezonului 2013-2014. Cererea oficială se încheie cu următoarea precizare:  „În acest sens, aşteptăm în termen de 30 de zile, răspunsul cu privire la această solicitare, dar nu mai târziu de 20 martie 2013, deoarece timpul este foarte preţios şi după eventualul dumneavoastră acord scris, vom putea demara negocierile pentru obţinerea finanţării şi angajarea celorlalte persoane pentru desfăşurarea activităţii (conducere, antrenori, staff + 25 jucători)”. Cererea Universităţii vine la scurt timp după ce preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a declarat că echipa se poate înscrie chiar în primul eşalon din cauza problemelor financiare cu care se confruntă multe formaţii. „Craiova o poate lua din Liga a II-a, însă chiar şi din Liga I din pricina faptului că sunt multe echipe care au probleme cu banii şi s-ar putea să nu se înscrie în campionatul viitor”, a declarat Dumitru Dragomir în urmă cu câteva zile.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.