News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Toate paginile de Internet sunt conectate intre ele prin 19 click-uri

Toate paginile de Internet sunt conectate intre ele prin 19 click-uri

Un cercetator maghiar sustine ca se poate ajunge ajunge la orice pagina de pe Internet prin maximum 19 click-uri.

"In anii '90, pe masura ce Web-ul s-a marit, se credea ca este o retea haotica. Dar doua noduri sunt legate printr-un numar relativ mic de legaturi, mai exact 19", a spus Albert-Laszlo Barabasi, conform Daily Mail.

Omul de stiinta considera ca un rol extrem de important pentru aceasta interconectare il joaca site-uri precum Facebook si Google.

Dupa studiul realizat, oamenii de stiinta maghiari au publicat si un grafic al Internetului, in care paginile web din Asia sunt reprezentate cu rosu, cele din Europa, Orientul Mijlociu si Africa cu verde, cele din America de Nord cu albastru, America Latina cu galben, iar adresele necunoscute inca, cu alb.

Maghiarul sustine ca principiul descoperit de el este asemanator cu ideea lui Kevin Bacon, potrivit careia orice om de pe planeta poate ajunge la oricare altul prin numai 6 persoane.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu