News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

"Vezi cine ți-a văzut profilul pe Facebook" - Păcăleala care îți fură identitatea

"Vezi cine ți-a văzut profilul pe Facebook" - Păcăleala care îți fură identitatea


Un nou virus a atacat reteaua de socializare Facebook. Peste 200.000 de romani au fost pacaliti ca pot afla cine ii urmareste pe Facebook prin aplicatia “Vezi cine ti-a urmarit profilul”. Atentie! Virusul fura identitatile!

Aplicatia promite utilizatorilor lista completa a celor care le-au vizitat profilul. Odata ce acestia dau like, pun la dispozitie toate datele si intra intr-unul din cele mai vechi mecanisme de propagare a escrocheriilor in retelele sociale: tag-jacking-ul, scrie opiniatimisoarei.ro. 

Aplicatia posteaza asadar mesaje automate pe profilele celor interesati in care se propaga mai departe, fara a le arata lista promisa. In plus, sunt taguiti o gramada de prieteni.

IMPORTANT! NU DATI CLICK, pentru ca Facebook nu permite ca datele legate de traficul pe pagina unui utilizatori sa fie folosite de terte parti! Evitati aplicatiile, pentru ca linkurile sunt periculoase.

Cei care nu au rezistat tentatiei si au accesat aplicatia pot scapa foarte usor de virus, refuzandu-i acces la informatiile personale, protejandu-se pe sine si pe prietenii lor de pe retea.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu