BMW furat din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră din Calafat


Poliţiştii de frontieră de la PTF Calafat au depistat, ieri, un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Italia. Cetăţeanul român care conducea autoplatforma cu autoturismul în cauză este acum cercetat penal.
Conform reprezentanţilor Serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, ieri dimineaţă, la ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Gheorghe M., în vârstă de 31 ani, care conducea o autoplatformă pe care transporta un autoturism marca BMW. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că autoturismul aflat pe platformă figurează ca fiind furat din Italia, din data de 16 martie 2012.

“Poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru infracţiunea de tăinuire la săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de 38.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj”, a declarat inspector Ionuţ Gheonea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.