Lucrarile de finisare de la Dunăre Podul Calafat - Vidin


Construcția sistemului de drenare a podului, care include instalarea conductelor de drenaj în cadrul suprastructurii podului și construirea unei cascadă pe partea bulgară la РВ2, a fost realizată complet. Construirea unei castron soluționare pentru apa reziduală de la instalația de transport se efectuează.
   asamblare a protecțiilor rămase de impact pentru nave dig ultima РВ12 este în curs de desfășurare.
   instalarea dispozitivelor de iluminat bilaterale de pod și sistemul de catenară pentru cale ferată se întâmplă, după cum paralel cu aceasta, în camera de suprastructură sunt instalate grilele de înaltă tensiune și cablurile de joasă tensiune.
    Compania FCC Construccion executa lucrările pregătitoare pentru impermeabilizarea cale ferată, în condiții deosebit de adaptate. După aplicarea de impermeabilizare, un strat de 3-centimetru de asfalt vor fi stabilite și imediat după aceea umplerea cu un strat de balast va începe, precum și instalarea rețelei feroviare-loc de dormit.
    instalarea balustrade și a barierelor de impact, precum și construirea a bordurilor se întâmplă, urmată de asfalt de stabilire a benzi rutiere, semnalizare și etc

 Consolidarea băncii românești cu piatra sparta este încă întâmplă.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.