Meci amical : Dunarea Calafat-CSU II Craiova 1-3


Ieri după amiază s-a disputat pe stadionul din Basarabi, întâlnirea amicală dintre echipa calafeteană Dunărea şi CSU II Craiova.După 90 de minute de joc, echipa craioveană a reuşit să câştige cu scorul de 3-1.Golurile au fost marcate de : Popa (autogol) min.18,Matei min.30,Petre min.35 pentru CSU Craiova şi Ciovică în min.48, pentru Dunărea Calafat.În prima repriză craiovenii au controlat mai bine jocul şi după un şut expediat în bară în min.5 de Căle, au înscris trei goluri în poarta calafetenilor.După pauză,ambele echipe au făcut toate schimbările pe care le-au avut şi jocul a fost controlat mai mult de cei de la Dunărea Calafat, care au reuşit să înscrie o singură dată prin Ciovică.Calafetenii au mai avut şi alte ocazii în repriza a doua, dar precipitarea în atac a jucătorilor, a făcut ca jocul să se termine cu victoria celor de la CSU II Craiova, cu 3-1!

DUNĂREA CALAFAT :
Ghiţă.Riza,Sârbu V,Dorobanţu,Popa,Mihalache,Brebenel,Ciovică,Coca,Ceauşu,Sârbu N.
Au mai evoluat :Horghidan,Ganea,Pârjol,Bojan,Chiva,Vandu,Voicu şi Sărdaru.

CSU II CRAIOVA :
Popescu,Ghincea,Hreniuc,Luică,Nicolae,Căle,Almăşelu,Puţintelu,Petre,Matei şi Stancu.
Au mai jucat : Nica,Cimpoieru,Puţoiu,Cebuc,Lisandru,Drăghici,Jurj,Gheorghiu şi Buzărnescu.
De menţionat este faptul că jucătorul Dunării Calafat,Puţintelu, a evoluat în prima repriză la CSU Craiova.

Sursa:calafatlive.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.