News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Meci amical : Dunarea Calafat-CSU II Craiova 1-3

Meci amical : Dunarea Calafat-CSU II Craiova 1-3


Ieri după amiază s-a disputat pe stadionul din Basarabi, întâlnirea amicală dintre echipa calafeteană Dunărea şi CSU II Craiova.După 90 de minute de joc, echipa craioveană a reuşit să câştige cu scorul de 3-1.Golurile au fost marcate de : Popa (autogol) min.18,Matei min.30,Petre min.35 pentru CSU Craiova şi Ciovică în min.48, pentru Dunărea Calafat.În prima repriză craiovenii au controlat mai bine jocul şi după un şut expediat în bară în min.5 de Căle, au înscris trei goluri în poarta calafetenilor.După pauză,ambele echipe au făcut toate schimbările pe care le-au avut şi jocul a fost controlat mai mult de cei de la Dunărea Calafat, care au reuşit să înscrie o singură dată prin Ciovică.Calafetenii au mai avut şi alte ocazii în repriza a doua, dar precipitarea în atac a jucătorilor, a făcut ca jocul să se termine cu victoria celor de la CSU II Craiova, cu 3-1!

DUNĂREA CALAFAT :
Ghiţă.Riza,Sârbu V,Dorobanţu,Popa,Mihalache,Brebenel,Ciovică,Coca,Ceauşu,Sârbu N.
Au mai evoluat :Horghidan,Ganea,Pârjol,Bojan,Chiva,Vandu,Voicu şi Sărdaru.

CSU II CRAIOVA :
Popescu,Ghincea,Hreniuc,Luică,Nicolae,Căle,Almăşelu,Puţintelu,Petre,Matei şi Stancu.
Au mai jucat : Nica,Cimpoieru,Puţoiu,Cebuc,Lisandru,Drăghici,Jurj,Gheorghiu şi Buzărnescu.
De menţionat este faptul că jucătorul Dunării Calafat,Puţintelu, a evoluat în prima repriză la CSU Craiova.

Sursa:calafatlive.blogspot.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu