Meci amical : Dunarea Calafat-CSU II Craiova 1-3

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Ieri după amiază s-a disputat pe stadionul din Basarabi, întâlnirea amicală dintre echipa calafeteană Dunărea şi CSU II Craiova.După 90 de minute de joc, echipa craioveană a reuşit să câştige cu scorul de 3-1.Golurile au fost marcate de : Popa (autogol) min.18,Matei min.30,Petre min.35 pentru CSU Craiova şi Ciovică în min.48, pentru Dunărea Calafat.În prima repriză craiovenii au controlat mai bine jocul şi după un şut expediat în bară în min.5 de Căle, au înscris trei goluri în poarta calafetenilor.După pauză,ambele echipe au făcut toate schimbările pe care le-au avut şi jocul a fost controlat mai mult de cei de la Dunărea Calafat, care au reuşit să înscrie o singură dată prin Ciovică.Calafetenii au mai avut şi alte ocazii în repriza a doua, dar precipitarea în atac a jucătorilor, a făcut ca jocul să se termine cu victoria celor de la CSU II Craiova, cu 3-1!

DUNĂREA CALAFAT :
Ghiţă.Riza,Sârbu V,Dorobanţu,Popa,Mihalache,Brebenel,Ciovică,Coca,Ceauşu,Sârbu N.
Au mai evoluat :Horghidan,Ganea,Pârjol,Bojan,Chiva,Vandu,Voicu şi Sărdaru.

CSU II CRAIOVA :
Popescu,Ghincea,Hreniuc,Luică,Nicolae,Căle,Almăşelu,Puţintelu,Petre,Matei şi Stancu.
Au mai jucat : Nica,Cimpoieru,Puţoiu,Cebuc,Lisandru,Drăghici,Jurj,Gheorghiu şi Buzărnescu.
De menţionat este faptul că jucătorul Dunării Calafat,Puţintelu, a evoluat în prima repriză la CSU Craiova.

Sursa:calafatlive.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.