ORA PĂMÂNTULUI LA CALAFAT - sambata 23 martie


La nivel mondial, în tabloul acţiunilor de constientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, se remarcă o Campanie unica in istorie, care în 2010 a reuşit să atinga cca 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de tari – Earth Hour.

Sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 20.30,  la Calafat, în Centrul Civic a avut loc o acţiune de acest gen prin implicarea Primăriei , a Poliţiei şi a unor instituţii de învăţământ. În intervalul de timp 20.30-21.30 luminile exterioare au fost stinse, iar cei prezenţi au cântat şi s-au bucurat la lumina candelelor pe acordurile muzicii folk în compania binecunoscutului interpret de gen, Dan Vană. În ciuda vântului deloc prietenos, peste 50 de tineri şi-au dat întâlnire făcând poze în jurul unei inimi din candele şi fredonând melodiile grupului „Amadeus”.


PENTRU VIDEO INTRAŢI AICI

Sursa:actualitateacalafeteana.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.