Elevii primesc şi anul acesta bani de calculator

Programul „Euro 200”, constând în acordarea de fonduri pentru achiziţia de calculatoare în rândul elevilor, continuă şi în 2013. Vor primi 200 de euro de la stat elevii şi studenţii învăţământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 de lei pe membru de familie. Statul dă aceşti bani chiar dacă elevul sau studentul are deja acasă un calculator de tip desktop. Depunerea cererilor se face până pe 21 aprilie, la secretariatele unităţilor de învăţământ. Dacă solicitarea este eligibilă, unitatea şcolară eliberează un bon valoric cu ajutorul căruia se poate achiziţiona un calculator desktop de la magazinele de specialitate.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.