TRAFIC RESTRICTIONAT TEMPORAR, PENTRU AUTOVEHICULELE CU TONAJ MAI MARE DE 10 TONE, PRIN PUNCTUL DE TRECERE A FRONTIEREI GIURGIU - RUSE


Autoritatile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera (I.T.P.F.) Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar, cu privire la faptul ca una din benzile de circulatie a podului Ruse - Giurgiu este impracticabila, din cauza ca au fost afectate covorul asfaltic si structura fundatiei de fier-beton a podului "Prieteniei", pe partea bulgara.

Mai mult, autoritatile bulgare au informat ca au luat masura restrictionarii traficul pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 10 tone, pentru ambele benzi de circulatie.

Ca urmare a acestui fapt, pana la reluarea traficului, autocamioanele sunt redirectionate catre Punctele de Trecere a Frontierei de la granita cu Bulgaria:

P.T.F. Vama Veche - jud. Constanta;
P.T.F. Negru Voda - jud. Constanta;
P.T.F. Zimnicea - jud. Teleorman;
P.T.F. Turnu Magurele - jud. Teleorman;
P.T.F. Calafat - jud. Dolj;
P.T.F. Bechet - jud. Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.